fbpx

Een website vanaf 39,- p/m

Bij Webmotief spelen wij graag in op de toenemende vraag naar betaling per maand. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Geen dure website en een korte oplevertijd

Wilt u een goedkope website laten maken die professioneel in elkaar zit? Webmotief is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webwinkels. Daarnaast kunnen wij ook de marketing van uw website, webshop of product verzorgen.

Hoe kunnen wij een website voor €39,- per maand opleveren? Omdat wij graag inspelen op de huidige markt hebben wij het mogelijk gemaakt om klanten per maand een klein bedrag te laten betalen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een bedrijf met een website te runnen. In dit pakket regelen wij ook uw SSL-cerfiticaat zodat uw website optimaal beveiligd is. Daarnaast ontvangt u ook een bedrijfs mail voor optimale professionaliteit.

Wij bij Webmotief hechten vooral waarde aan het vertalen van de klantvraag in een online oplossing. Wij doen er dan ook alles aan om de klant 100% tevreden te stellen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, wij hechten waarde aan een goede band met de klant. Door regelmatig updates te geven over het project weet de klant hoe het ervoor staat.

Onze websites zijn voorzien van de nieuwste technologieën om te scoren. Zonder goede optimalisatie betekend een website niks. Om hierop aan te sluiten zijn al onze websites en webshops ook nog eens geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Kortom, wilt u een website of webshop laten bouwen en zoekt u iemand die het proces van a tot z uit handen neemt? Neem dan geheel vrijwillig contact op met ons op.

Neem contact met ons op

Bellen Mailen Chatten
Hoe lang duurt het voor mijn website online komt?

Webmotief kan een website al binnen een week opleveren.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek waar de doelen van de klant worden besproken. Ook worden de voorkeuren van de klant doorgenomen zodat hier een design voor gemaakt kan worden.

Uniek design

Webmotief maakt aan de hand van het gesprek een bijpassend en uniek design. Dit design wordt met de opdrachtgever doorgenomen, vervolgens verwerkt Webmotief alle feedback om ervoor te zorgen dat de klant 100% tevreden is.

Oplevering

De website wordt uitgewerkt en de opdrachtgever ontvangt een website waar beide partijen 100% tevreden mee zijn.

Kenmerken van onze websites

Responsive

Webmotief maakt responsive websites zodat u ook via de mobiel goed scoort.

U

Zoekmachine vriendelijk

Wij zorgen ervoor dat u als klant kunt scoren op Google.

Aanpasbaar

Veel van de functionaliteiten op de website zijn aanpasbaar door de klant.

Gebruiksvriendelijk

Een website van Webmotief valt gemakkelijk te beheren via ons CMS.

Service

Service staat bij Webmotief bovenaan. Goede service resulteert in tevreden klanten.

w

Persoonlijk contact

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact om tot resultaten te komen.