Webmotief zet zowel bedrijven als particulieren op de kaart

Over ons

Webmotief is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van professionele websites en webshops. Ook kunnen wij de marketing van uw website of webshop in beheer nemen.

Webmotief is opgericht in 2018 en landelijk actief. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, Drenthe. Wij reizen naar de klant voor persoonlijke gesprekken zodat de klant zo min mogelijk tijd hoeft vrij te maken.

De klant staat bij ons voorop, zo hebben wij zowel persoonlijk als telefonisch contact. Voor klanten zijn wij 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.

Geen kleine lettertjes bij Webmotief. Wij zijn een transparant internetbureau dat staat voor eerlijke prijzen. 

 

Van hobby naar werk

De klant komt vaak met zijn eigen idee, elke klant heeft een ander doel en een andere visie. Om dit als internetbureau te mogen vertalen naar een online product is het mooiste wat er is.

Klanten een website afleveren waar beide partijen trots op zijn. Elke website heeft zo zijn eigen achterliggende gedachte, dat is precies wat er voor zorgt dat dit geen werk is maar een hobby.  Wij helpen mensen om hun prachtige idee online op de kaart te zetten.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek waar de doelen van de klant worden besproken. Ook worden de voorkeuren van de klant doorgenomen zodat hier een design voor gemaakt kan worden.

Uniek design

Webmotief maakt aan de hand van het gesprek een bijpassend en uniek design. Dit design wordt met de opdrachtgever doorgenomen, vervolgens verwerkt Webmotief alle feedback om tot optimaal resultaat te komen.

Oplevering

De website wordt uitgewerkt en de opdrachtgever ontvangt een website waar beide partijen tevreden over zijn.