fbpx

Webmotief zet zowel bedrijven als particulieren op de kaart

Over ons

Webmotief is in 2018 opgericht om ondernemers een website of webwinkel aan te bieden voor een goede prijs. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, Drenthe maar zijn actief in heel het land.

Ik ben Mike Frijlink, oprichter van Webmotief. In mijn studie HBO Software Engineer aan het Windesheim te Zwolle heb ik dagelijks te maken met verschillende casussen voor bedrijven. Waarom mijn studie niet combineren met een eigen bedrijf en andere mensen van een website of webshop voorzien voor een eerlijke prijs? Ondertussen heb ik al vele klanten mogen helpen om online resultaat te behalen met hun bedrijf. Onze prijzen kunt u zien als een all-in-one pakket. De hosting, het domein, het SSL-certificaat (https) en een zakelijk email zitten bij de prijs in.

Om de klant optimaal van dienst te zijn reizen wij naar de klant voor persoonlijke gesprekken zodat de klant zo min mogelijk tijd hoeft vrij te maken.

De klant staat bij ons voorop, zo hebben wij zowel persoonlijk als telefonisch contact. Voor klanten zijn wij 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.

Geen kleine lettertjes bij Webmotief. Wij zijn een transparant internetbureau dat staat voor eerlijke prijzen. 

 

Van hobby naar werk

De klant komt vaak met zijn eigen idee, elke klant heeft een ander doel en een andere visie. Om dit als internetbureau te mogen vertalen naar een online product is het mooiste wat er is.

Klanten een website afleveren waar beide partijen trots op zijn. Elke website heeft zo zijn eigen achterliggende gedachte, dat is precies wat er voor zorgt dat dit geen werk is maar een hobby. Webmotief helpt mensen om hun prachtige idee online op de kaart te zetten.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek waar de doelen van de klant worden besproken. Ook worden de voorkeuren van de klant doorgenomen zodat hier een design voor gemaakt kan worden.

Uniek design

Webmotief maakt aan de hand van het gesprek een bijpassend en uniek design. Dit design wordt met de opdrachtgever doorgenomen, vervolgens verwerkt Webmotief alle feedback om tot optimaal resultaat te komen.

Oplevering

De website wordt uitgewerkt en de opdrachtgever ontvangt een website waar beide partijen tevreden over zijn.