fbpx

Bouw samen met ons aan een website die scoort!

Internet marketing

Een website of webshop is leuk, maar zonder resultaten levert dit niks op. Webmotief kan via internet marketing meer verkeer naar uw website of webshop halen. Zo kan er via sociale media reclame worden gemaakt voor een specifieke doelgroep. Ook kunnen wij er voor zorgen dat uw website of webshop hoger in Google verschijnt waardoor er meer verkeer naar toe komt. In deze pagina worden de verschillende mogelijkheden die wij leveren in de wereld van internet marketing besproken.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Het is de kunst van het optimaliseren van je website zodat deze zo hoog mogelijk in de gratis (organische) resultaten van Google komt. Webmotief levert websites en webshops met de nieuwste optimalisaties om te scoren in Google. Webmotief kan klanten helpen om de website zo in te richten dat de website ook daadwerkelijk gaat scoren.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Via bijvoorbeeld Adwords kunt u als bedrijf bovenaan in Google komen, het verschil met SEO is dat het geld kost om de reclame campagnes te draaien. Wanneer dit goed wordt uitgevoerd komen er meer mensen naar uw website of webshop. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Webmotief heeft een totaalpakket om hoog te kunnen scoren in Google. Wilt u ook scoren met uw website? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en kijk wat wij voor u kunnen doen.