fbpx

Website laten maken in Hoogeveen

Webmotief is een internetbureau uit Hoogeveen. Wij helpen u graag verder om online resultaten te behalen.

Professionele website

Wilt u een professionele website laten maken in Hoogeveen? Webmotief is gespecialiseerd in het bouwen van websites en webwinkels. Daarnaast kunnen wij de marketing van uw website, webshop of product verzorgen in Hoogeveen.

Een website is tegenwoordig het digitale hart van een bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de mensen eerst een bedrijf online opzoekt. Wij bij Webmotief hechten waarde aan het vertalen van de klantvraag in een online oplossing. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij hechten waarde aan een goede band met onze klant en streven naar optimale resultaten. Voor klanten zijn wij 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.

Onze websites zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Wanneer een klant een product bij ons afneemt mag er verwacht worden dat hier gescoord mee kan worden in de zoekmachines. Al onze websites en webshops worden mobiel vriendelijk afgeleverd.

Kortom, wilt u een website of webshop laten bouwen en zoekt u iemand die het proces van a tot z uit handen neemt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bellen Mailen Chatten

Een snelle website met een professionele uitstraling

Wist u dat bezoekers gemiddeld maar 2 seconden de tijd nemen om te bepalen of hij/zij op uw website blijft? Wanneer u een website heeft zonder uitstraling kost dit direct klanten. Bij Webmotief maken wij daarom een unieke website die uw bedrijf tot in perfectie omschrijft. Zo blijft u de concurrentie voor en zullen de klanten eerder bij uw website terecht komen.

Onze websites zijn makkelijk in beheer zodat iedereen er mee kan werken. Daarnaast staan wij altijd klaar om u te helpen.

Een website op elk device? Geen probleem, elke website die wij afleveren is schaalbaar en daarom ook perfect te gebruiken op uw mobiele telefoon of tablet.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek waar de doelen van de klant worden besproken. Ook worden de voorkeuren van de klant doorgenomen zodat hier een design voor gemaakt kan worden.

Uniek design

Webmotief maakt aan de hand van het gesprek een bijpassend en uniek design. Dit design wordt met de opdrachtgever doorgenomen, vervolgens verwerkt Webmotief alle feedback om tot optimaal resultaat te komen.

Oplevering

De website wordt uitgewerkt en de opdrachtgever ontvangt een website waar beide partijen tevreden over zijn.

Kenmerken van onze websites

Responsive

Webmotief maakt responsive websites zodat u ook via de mobiel goed scoort.

U

Zoekmachine vriendelijk

Wij zorgen ervoor dat u als klant kunt scoren op Google.

Aanpasbaar

Veel van de functionaliteiten op de website zijn aanpasbaar door de klant.

Gebruiksvriendelijk

Een website van Webmotief valt gemakkelijk te beheren via ons CMS.

Service

Service staat bij Webmotief bovenaan. Goede service resulteert in tevreden klanten.

w

Persoonlijk contact

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact om tot resultaten te komen.